Spreekuur

U kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken voor uw huisdier. Op maandag en vrijdag maken wij afspraken tussen 09.30 en 12.00 uur en tussen 13.15 en 17.00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag maken wij afspraken tussen 13.15 en 17.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken op 023-5288987.
 
Bij het maken van de afspraak vragen wij altijd naar de reden van het bezoek. Hierdoor kunnen wij voldoende tijd voor u en uw huisdier inplannen. Zo proberen wij zoveel mogelijk uitloop te voorkomen. Maakt u een afspraak voor het enten waarbij u graag wilt dat we nog specifiek ergens naar kijken/onderzoek doen, geef dit dan even aan bij het maken van de afspraak dan kunnen wij extra tijd inplannen.
 
Indien u de gemaakte afspraak niet na kunt komen, vragen wij om deze tijdig af te zeggen. Dit i.v.m. inplannen van andere afspraken.
Helaas moeten wij kosten in rekening brengen voor het niet nakomen of tijdig afzeggen van afspraken, tenzij hier een goede reden voor is.